5 Hvězdičky na základě 124 recenzí

Objevte svůj VebaBox

VebaBox, vyjímatelné chladicí zařízení.
Promění každé užitkové (e-)vozidlo v chladírenský vůz.

Would you rather call?
Our experts are ready to help you.

Contact
VebaBox

Naše řešení

VebaBox je vyjímatelný chladicí kontejner pro vaše (elektrické) užitkové vozidlo. Díky němu můžete své užitkové vozidlo snadno přeměnit na chladírenské (e-)vozidlo, avšak bez vysokých pořizovacích a provozních nákladů. Naši standardní nabídku naleznete pod modely Economy Line. Pokud máte specifický požadavek, můžeme vám vytvořit VebaBox na míru přesně pro vás pod nabídkou Custom Line. Každý VebaBox lze použít pro přepravu různého zboží, například potravin, léků, květin a dalších produktů citlivých na teplotu.

Provedení Economy Line

VebaBox pro celý nákladový prostor

VebaBox pro polovinu nákladového prostoru

Provedení Custom Line

Multiteplotní VebaBox

Mobilní chladící zařízení VebaBox

Standardní nabídka

VebaBox v ekonomickém provedení Economy Line Cool and Freeze

Naše modely VebaBox Economy Line jsou naším standardním provedením, které bylo přizpůsobeno pro různá (e-)vozidla. Všechny VebaBoxy nabízejí stejnou kvalitu mražení nebo chlazení. S modely VebaBox Economy Line můžete během 1 dne přeměnit své užitkové vozidlo na chladírenské (e-)vozidlo.

Zobrazit všechny modely
Plně přizpůsobené

VebaBox v provedení Custom Line Cool and Freeze

S naší řadou VebaBox Custom Line vám nabízíme řešení mražení nebo chlazení na míru pro různá (elektronická) vozidla nebo logistické procesy, která odpovídají specifickým požadavkům a preferencím vašich zákazníků, jako jsou rozměry, více teplotních zón, rozsah teplot atd. Všechno je možné!

Nakonfigurujte VebaBox

Multiteplotní VebaBox

VebaBox Custom Line umožňuje kombinovat různé teploty v rozmezí -20˚C až +25˚C, v oddělených přihrádkách je možné mražení, chlazení a pokojová teplota. Custom Line má regulaci teploty na chladicí jednotce a může být napájen z 12V baterie vozidla, ze sítě 230 V a „samostatně“ prostřednictvím napájecího zdroje. Stručně řečeno: Custom Line je vyrobena na míru vašim potřebám a přáním s cílem optimalizovat váš logistický proces. Všechno je možné!

Řešení mobilního chlazení VebaBox

VebaBox jako mobilní řešení chlazení je vždy řešením pro zákazníka. VebaBox lze vyrobit na míru podle vašich specifických přání a potřeb nebo procesu, přičemž může být vybaven podpěrou palet nebo kolečky jako u rolovacího kontejneru. Tímto způsobem lze mobilní VebaBox snadno přemisťovat během procesu nebo nastupovat a vyjímat z vozidla.

Perfektní řešení

Řešení chlazení pro celý nákladový prostor, nebo polovinu nebo přesně tolik, kolik potřebujete.

VebaBox je aktivní chladicí kontejner dostupný v několika standardních verzích a velikostech (Economy Line), ale také přizpůsobitelný na jakoukoli velikost podle vašich vlastních přání a potřeb (Custom Line). Pokud ne vždy přepravujete produkty, abyste zcela zaplnili nákladový prostor, můžete se také rozhodnout pro VebaBox, který zabírá pouze část nákladového prostoru. Umístění VebaBoxu blízko bočních dveří nebo přesně tam, kde to potřebujete, také nabízí možnost přepravy chlazených a nechlazených produktů v jedné přepravě. VebaBox, inovativní řešení chlazení pro každé vozidlo!

FAQ

FAQ o VebaBoxu

VebaBox je vyjímatelná chladicí jednotka, která promění vaše běžné užitkové vozidlo na chladírenskou dodávku. VebaBox se instaluje bez jakýchkoliv úprav na vozidle, to znamená, že vozidlo zůstává v původním stavu. Své standardní užitkové vozidlo tak můžete přeměnit na chladírenský vůz s minimální námahou. VebaBox je k dispozici pro všechny značky a modely užitkových vozidel.

Úpravy nejsou potřeba, potřebujete pouze 12V přípojku pro VebaBox v nákladovém prostoru vozidla. Původní baterie a generátor mohou zůstat ve vozidle. Některá vozidla s inteligentním generátorem budou pro správnou funkci VebaBoxu vyžadovat speciální opatření (DC/DC měnič).

Každý VebaBox můžeme zcela přizpůsobit vašim požadavkům, lze dodat řešení s policemi, přepravními boxy, nákladními popruhy a zásuvkami.

Ano, je to možné. Nabízíme také dvouteplotní a multiteplotní řešení VebaBox